Een afspraak maken met een expert in diergeneeskunde

Vakdierenarts Termont Philip - Diensten Bij Vakdierenarts Termont Philip in Waarschoot kunt u terecht vanaf maandagmorgen 8 uur tot zaterdagmorgen 11 uur. Er is doorlopend iemand bereikbaar.

Telefonisch bereikbaar

Voor het maken van een afspraak belt u best in de voormiddag. Dan krijgt u de vriendelijke stem van Stefanie aan de lijn. Indien nodig is er altijd een dierenarts aanwezig om u eventueel telefonisch raad te geven. U kunt natuurlijk ook op andere tijdstippen bellen voor het maken van een afspraak of indien u raad wenst. U belt altijd eerst op het vaste nummer 09/378.30.84. Pas wanneer u hoort dat ik op huisbezoek ben, kunt u voor dringende gevallen bellen naar mijn GSM nummer 0475/73.53.43. Het is ook mogelijk om via mail een afspraak te maken (philip.termont@telenet.be).

Weekenddienst

In de weekends en op feestdagen kunt u steeds beroep doen op de wachtdienst. Het telefoonnummer van de collega die van wacht is in regio Gent, wordt altijd vermeld op het antwoordapparaat van de praktijk, dus op het vaste telefoonnummer.

Ophalen producten

Voor het afhalen van voeding, vlooienproducten, ontworming en dergelijke kunt u zonder afspraak elke weekdag in de voormiddag terecht tussen 8u en 12u, op maandag- en dinsdagnamiddag tussen 13u30 en 17u30 en donderdagnamiddag van 13u00 tot 17u00.

Contact 

Bij deze specialisten in diergeneeskunde in Waarschoot is uw hond, kat of ander huisdier in goede handen! Aarzel niet om contact op te nemen.