Het team van dierenartspraktijk Termont

Vakdierenarts Termont Philip - Dierenartspraktijk In de praktijk van Vakdierenarts Termont Philip in Waarschoot kunt u terecht voor algemene diergeneeskunde en verzorging van uw honden, katten, konijnen, knaagdieren en gevogelte.

Ons team bestaat uit

  • Dierenarts Termont Philip. Afgestudeerd aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent in 1991. In 1999 geselecteerd voor deelname aan de cursus "vakdierenarts" aan de universiteit Diergeneeskunde te Merelbeke. In 2002 afgestudeerd als Vakdierenarts met speciale aandacht voor dermatologie, cytologie, radiologie, chirurgie, interne geneeskunde. Bijkomende cursussen gevolgd in Spanje, Amerika, Frankrijk, Duitsland.
  • Dierenarts De Clercq Sophie. Afgestudeerd aan de Universiteit Diergeneeskunde te Gent in 2000.
    Nadien verdere cursussen gevolgd met speciale aandacht voor echografie, inwendige ziektes, haematologie en knaagdieren.
  • Dierenartsassistente Lampaert Stefanie. Afgestudeerd aan de hogeschool Gent te Melle in 2016.
  • Voor speciale diersoorten zoals reptielen, roofvogels enz. werken wij samen met Dierenarts Roeland Van Wijnsberghe, afgestudeerd aan de Universiteit Diergeneeskunde in 2010. Deze collega werd geselecteerd voor een stage van 3 maand in Abu Dhabi in 2010. Indien nodig sturen wij u graag door naar deze collega, telefoonnummer wordt u dan meegedeeld.

Contact

Zoekt u een dierenarts in de omgeving van Gent? Dan kunt u terecht bij Termont Philip, de dierenartspraktijk in Waarschoot. Maak een afspraak en kom op consultatie met uw hond, kat of ander huisdier.